«Καλή καρδιά»

Επειδή αν ο καθένας μας έκανε όπως μπορούσε το καλό, δεν θα υπήρχαν στον κόσμο δυστυχισμένοι αλλά και επειδή σχέσεις αγάπης όλοι θέλουμε στη ζωή μας να έχουμε, εσύ που με διαβάζεις ξέρεις πως εδώ δεν γράφω μόνο για decor αλλά και για γεγονότα και πράγματα που θεωρώ σπουδαία, σήμερα λοιπόν Πέμπτη και ώρα 20:00 στο Δημοτικό Κηποθέατρο Αλεξανδρούπολης, θα μπορέσεις να απολαύσεις τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού (διάρκειας τεσσάρων ωρών παρακαλώ) που διοργανώνει και φέτος το πολυκοινωνικό για καλό σκοπό, με πλούσιο αφιέρωμα στον Ελληνικό κινηματογράφο και στους μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές, από δεκάδες τοπικούς μουσικούς και τραγουδιστές.

Η συναυλία διοργανώνεται για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού διδασκαλείου με τη συμμετοχή τριάντα καλλιτεχνών.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση “Με την δική σας παρουσία γινόμαστε όλοι χορηγοί και αρωγοί και αγοράζουμε μαζί σχολικά είδη και τρόφιμα για τα παιδιά των αδύναμων συμπολιτών μας.” Η σημερινή συναυλία λοιπόν, είναι για όλους μας, με κουπόνια δωρεάς των 3 ευρώ, 5 ευρώ η 10 ευρώ. Ότι μπορεί ο καθένας μας για να ενισχύσει το έργο του πολυκοινωνικού, γιατί ο σκοπός είναι ιερός.

Πραγματικά εύχομαι  καλή επιτυχία σε αυτό το τεράστιο έργο των συμπολιτών μου και κάπου εδώ θα σε αφήσω με τα υπέροχα λόγια που είπε μέσα από το λογαριασμό της στο facebook η υπεύθυνη της συναυλίας κ.Ζέτα Γκούσκου :»Καλή καρδιά. Εμείς εδώ τελειώνουμε. Σήμερα είναι η ημέρα της συναυλίας. Ο σκοπός ιερότερος όλων. Η βοήθεια σας πολύτιμη ακόμα και από εδώ. Παρακαλώ κοιν/στε. Σας ευχαριστούμε όλους και ευχόμαστε τα καλύτερα σε όλο τον κόσμο. Μακάρι να έρθουν μέρες που να μη χρειάζονται να γίνονται συναυλίες για να μαζεύουμε χρήματα για αθώα πλάσματα όπως τα παιδιά μας που έγιναν θύματα της πολίτικης και της οικονομικής κρίσης.»

Photos by Gioula

 

 

 

Advertisements