Με θέα στο Αιγαίο!

Βουτιές σε γαλάζια νερά, «μυστικές» παραλίες, γεύσεις με άρωμα παράδοσης, βόλτες σε κυκλαδίτικα σοκάκια, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον… Όλα αυτά θα τα βρεις σε απόσταση 15 λεπτών από το κεντρικό λιμάνι της Παροικιάς, σε μία εντυπωσιακή κατοικία που είναι μέρος του οικισμού Καμάρι της Πάρου.

via

Αρχιτέκτονες του έργου «Maison Kamari» είναι η Νατάσα Δεληγιάννη και ο Γιώργος Σπυρίδωνος του γραφείου Re-act architects  που εφάρμοσαν την κυβική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, εναρμονίζοντας έτσι το έργο με το κυκλαδίτικο τοπίο.

via

 Στόχος τους ήταν να κάνουν τους επισκέπτες να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους, γι αυτό και δημιούργησαν χώρους που αποπνέουν οικειότητα, φιλοξενία, μινιμαλιστική άνεση και αισθητική.

ReactArchitects_architecture-_9207cor

via

via

via

ReactArchitects_architecture-_8635COR

via

via

via

ReactArchitects_architecture-_8134

via

via

via

via

via

via

via

ReactArchitects_architecture-_6686CORNEW

via

via

via

via

via

Δεν ξέρω αν συμφωνείς κι εσύ μαζί μου, αλλά βλέποντας αυτήν την ξεχωριστή κατοικία, σκέφτομαι ότι λίγες μέρες διακοπών στο maison Kamari  θα αποτελούσαν σίγουρα για τον καθένα μια όαση ξεκούρασης, χαλάρωσης και διασκέδασης, μακριά από τις έγνοιες της καθημερινότητας και από τους σύγχρονους ρυθμούς της ζωής, που δυστυχώς μας κρατούν εγκλωβισμένους σε μια κοινωνία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική έννοια των διακοπών😉❤️

Advertisements