Με θέα στη θάλασσα…

Σχεδιασμένη από τους αρχιτέκτονες Humbert & Poyet , χτισμένη με φυσικά υλικά και μόλις 48 τετραγωνικά μέτρα.. αυτή η μικροσκοπική καμπίνα αποτελεί το ιδανικό καταφύγιο διακοπών για τον τυχερό ιδιοκτήτη της και δεν γίνεται να μην την μοιραστώ μαζί σου… Λευκή στο σύνολο της σε ειδυλλιακό περιβάλλον, με θέα το όνειρο και λουσμένη στο φως της ιταλικής ακτής.

via

Η βεράντα, που μετρά μόλις 3 τετραγωνικά μέτρα έχει θέα προνομιακή και είναι εμπνευσμένη από τον σχεδιασμό των πλοίων, εξασφαλίζοντας έτσι όσο γίνεται περισσότερο χώρο ενώ ο συνδυασμός με το πιάνο που είναι τοποθετημένο εκεί , δημιουργούν μία ρομαντική νοσταλγική διάθεση.θ

 via

Στο εσωτερικό η λευκή κουζίνα με λεπτομέρειες χρυσού δίνουν αέρα πολυτέλειας στο χώρο και τα vintage είδη οικιακής χρήσης κλέβουν την παράσταση.

via

via

Εδώ κανένα τετραγωνικό δεν πάει χαμένο, όπως παραδείγματος χάρη στο κρεβάτι πλατφόρμα που κρύβει πολύ καλά αποθηκευτικούς χώρους.

via

Γύρω από το δωμάτιο , τα παράθυρα προσφέρουν άπλετο φως ενώ σε αφήνουν να αφεθείς στην αύρα της θάλασσας. θο

via

Δίπλα στην κουζίνα μια σκάλα οδηγεί στα δύο υπνοδωμάτια με τα σκαλοπάτια να λειτουργούν ως συρτάρια.

via

Στην κύρια κρεβατοκάμαρα το κρεβάτι είναι υπερυψωμένο,

via

ενώ ο ρετρό καθρέφτης αγοράστηκε από ένα κατάστημα με αντίκες στο Παρίσι.

via

Στο δεύτερο υπνοδωμάτιο το κρεβάτι είναι επίσης υπερυψωμένο με το κάτω μέρος να έχει ένα χώρο αποθήκευσης.

θοο

via

Βαμμένο λευκό  το μίνι μπάνιο με τον ιδιαίτερο καθρέφτη, που αποκτήθηκε από ένα κατάστημα με αντίκες στη Νίκαια, ενισχύει τόσο δραματικά τα έπιπλα και το νεροχύτη, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από τους Humbert & Poyet.

via

Οι αρχιτέκτονες Emil Humbert από το Παρίσι και ο Christophe Poyet που κατάγεται από το Μονακό, κατάφεραν να ανακαινίσουν αυτή την μίνι καμπίνα τόσο καλά, χρησιμοποιώντας λευκό παντού και έπιπλα σε όλους τους χώρους που έχουν πολλές λειτουργίες, προσφέροντας πολλές δυνατότητες για αποθήκευση.

sis11

via

Πραγματικά αυτή η καμπίνα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα  και είναι το ιδανικό μέρος για αξέχαστες διακοπές…

Advertisements