Δώσε ύφος και στυλ στα ράφια σου

Σε προηγούμενο post είχαμε δει πως με μερικά απλά ράφια μπορείς να εκμεταλλευτείς κάθε εκατοστό των τοίχων σου αλλά και να δημιουργήσεις παράλληλα ένα όμορφο σκηνικό στο χώρο της κατοικίας σου, αλλά και της εργασίας σου.Modern Muuto Stackable Bookcase and Bookshelf - Interior Designer Style Shelving System - Nordic and Scandinavian Furniture-Available now in our online store!: Σήμερα θα δούμε πως μπορείς να κρατήσεις τα πάντα οργανωμένα αλλά κυρίως πως μπορείς να εμφανίσεις στα ράφια σου, με όμορφο και ξεχωριστό τρόπο, ιδιαίτερα κομμάτια που έχεις στο σπίτι σου.//Before and After : Client Freakin Fabulous// AMBER INTERIORS // PHOTOS TESSA NEUSTADT:

  • Να είσαι επιλεκτική/ος

Σκέψου τι θα ήθελες σίγουρα να εμφανίσεις στην βιβλιοθήκη σου επειδή έχει μια ιδιαίτερη σημασία (όπως οικογενειακές φωτογραφίες) και τι θα πρέπει να χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση.Favorite Styled Shelves from Friday Favorites | www.andersonandgrant.com: Κουτιά και καλάθια μπορούν να σε βοηθήσουν να οργανώσεις μικρά αντικείμενα που θα πρέπει να χρησιμοποιείς τακτικά. Photo: Κάποια άλλα διακοσμητικά στοιχεία που μπορείς να προσθέσεις όπως για παράδειγμα κεριά, βάζα, καλάθια, γλαστράκια μπορούν να ολοκληρώσουν μια όμορφη σύνθεση.

3 Bookshelf Styling Problems and How to Solve Them:

Αν έχεις εκατοντάδες βιβλία, μπορείς να ντύσεις κάποια με όμορφα καλύμματα και να οργανώσεις τα υπόλοιπα σε διακοσμητικά κουτιά.Exclusive: Tour Country Star Darius Rucker’s Charming Charleston Home// bookcase styling, built in shelves:

  • Ομαδοποίηση

Μικρά αντικείμενα μπορούν να ομαδοποιηθούν (για παράδειγμα, τα μικρά αγγεία ή κορνίζες φωτογραφιών). Μπορείς επίσης, να ομαδοποιήσεις μία ομάδα βιβλίων με παρόμοιο χρώμα ή κάλυμμα.Niewielką wnękę można także wykorzystać do przechowywania książek i eksponowania pamiątek. Do tego wzorzysty dywan i wnętrze rodem ze skandynawii.: Τα μικρά αντικείμενα διαφόρων μεγεθών και σχημάτων, τα κουτιά, τα καλάθια, τα φυτά σου και άλλα μεγαλύτερα αντικείμενα μπορούν να εξαπλωθούν.use adjustable shelves, put books on the shelf right under the tv so it looks like it's tucked into the back, these tracks would give options down the road maybe? the white wall behind it helps the tracks to blend in:

  •  Συνδυασμός χρωμάτων

Η βιβλιοθήκη σου καλό είναι να έχει ένα συνδυασμό χρωμάτων.
Δεν είναι μόνο τα βιβλία που μπορούν να δώσουν χρώμα, αλλά και τα κουτιά, τα έργα τέχνης, τα αγγεία και τα κεραμικά μπορούν να προσθέσουν λίγο χρώμα στη βιβλιοθήκη σου. Μπορείς να γυρίσεις ανάποδα τα βιβλία που δεν ταιριάζουν με το συνδυασμό χρωμάτων σου, για να δημιουργήσεις μια ουδέτερη βάση όπως παρακάτωBook-Shelving-styling

Μπορείς επίσης να κρατήσεις τα ράφια σου με αντικείμενα μόνο σε μαύρο και λευκό. Nodi | Textured Cushions Launch: Για να προσθέσεις κάποιο οπτικό ενδιαφέρον, μπορείς ολοκληρώσεις το μονοχρωματικό συνδυασμό χρωμάτων με μερικά μικρά φυτά, φυσικό ξύλο ή μεταλλικές αποχρώσεις σε διακοσμητικά αντικείμενα.

More wicked decor ideas here - http://dropdeadgorgeousdaily.com/2014/01/geometric-homewares-square/:

  •  Ισορροπία

Ισορροπία μπορεί να επιτευχθεί αν παίξεις με τα χρώματα, τα σχήματα και τις γραμμές. Για παράδειγμα,μπορείς να δώσεις ισορροπία αν παίξεις με οριζόντιες και κάθετες γραμμές σε περιοδικά και κουτιά A Scandinavian inspired Melbourne home. Eve Wilson.:
ή με ευθείες και καμπύλες γραμμές σε κουτιά και διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα.Globes-Shelving-styling

  • Επανάληψη

Μπορείς να επιτύχεις μια συνεκτική ματιά στα ράφια σου επαναλαμβάνοντας κάποια όμοια στοιχεία σε διαφορετικά ράφια. Για παράδειγμα, με όμοια διακοσμητικά που επαναλαμβάνονται σε κάθε ράφι.

  •  Πρόσθεσε λίγη Φύση…

bookcase styling by kelly hoppen:

Ένα ράφι εμφανίζει συνήθως τα βιβλία, τις κορνίζες, τα έργα τέχνης, κ.λπ. Η αίσθηση αυτών των στοιχείων μπορεί να μαλακώσει με την προσθήκη μικρών κασπώ σε μοντέρνα σχήματα και χρώματα ή με μερικά υφαντά καλάθια για να επιτευχθεί μια πιο οργανική όψη. kelly-hoppen-11Τα παχύφυτα με χαμηλό κόστος συντήρησης είναι μία ωραία ιδέα για να διακοσμήσεις τα ράφια σου.Styled bookshelves with plants, books, and objects:

Και επειδή δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την θέα των άδειων ραφιών ή των ραφιών που είναι φορτωμένα με ένα σωρό άσχετα και αχρείαστα αντικείμενα που καταστρέφουν οποιαδήποτε διακοσμητική προσπάθεια έχεις κάνει για να δώσεις στυλ στο χώρο σου, ελπίζω μέσα από το σημερινό post να μεταμορφώσεις τα ακατάστατα ράφια σου σε μια όμορφη σύνθεση που θα δώσει στο χώρο σου ένα πιο ευχάριστο και καλαίσθητο ύφος.

via pinterest

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s